• Е-адреса: Лозинка:
Почетна :: Препорачани продукти
 
 
Весел аранжман


 • Цена: 1000 мкд

  Внеси во кошничка


  Опис на производот: Аранжман од свежо цвеќе во неколку бои кои. 
  * Зделата за аранжманоте варијабилна во зависност од она што го имаме на залиха.


  Количина: 3
  Продава: Купимомент
 

Оригинално име : Весел аранжман
Производител: /
Прегледaна: 2409 пати
Коментари вкупно: 0
Тип: /
Димензии : 25x25
Боја : разнобојно
Просечна оценка од корисници : 0.0

5 ѕвезди

4 ѕвезди

3 ѕвезди

2 ѕвезди

1 ѕвезда

 
 
1

Коментари од корисниците