• Е-адреса: Лозинка:

Контакт

Дирекција
Купимомент ДОО
П Фах 170
1000 Скопје
info@kupimoment.mk
contact@kupimoment.mk

Продажни места:
TC Ramstore Maill
Бул. Кирил и Методиј 13
1000 Скопје
ramstoreshop@kupimoment.mk
02 3130 170; 075 360323


TC Capitol Mall & Residence
Бул. Јане Сандански 71А
1000 Скопје
capitolshop@kupimoment.mk
02 3176 900; 076350576

Доколку имате некакви прашања или коментари, Ве молиме пополнете ја дадената форма.
  • Полињата обележани со ѕвезда (*) се задолжителни.
  • Наслов *
  • Ваша е-адреса *
  •  
  • Порака*