• Е-адреса: Лозинка:

За КупиМомент

Да изнудиш насмевка е тешка задача и голема одговорност, тоа е уметност и пасија која ние ја создаваме.
Токму затоа постои оваа приказна, впрочем тоа е нашиот поглед кон светот. Повеќе >>

Како да се регистрирам?

Преку креирање на ваш личен кориснички профил на нашиот портал KupiMoment.mk ќе можете да вршите нарачки на оригинални, уникатни подароци, но и да ја оценувате и коментирате целокупната понуда на производи достапни преку нашата интернет страница. Да изнудиш насмевка е тешка задача и голема одговорност, тоа е уметност и пасија која ние ја создаваме.
Токму затоа постои оваа приказна, впрочем тоа е нашиот поглед кон светот. Повеќе >>

Како да купам ?

Драги наши посетители,
Откако успешно ќе се регистрирате и најавите на KupiMoment.mk со вашиот личен кориснички профил, ќе можете да правите нарачки на производи, со комплетирање на следнава процедура која се состои од неколку едноставни чекори.
Повеќе >>

Испорака

Купените производи ќе Ви бидат доставени до адресата која сте ја навеле како адреса за испорака. Трошоците за испорака се пресметуваат според избраниот начин на испорака и во зависност од моментални акции или промоции на KupiMoment.mk Повеќе >>

Плати со уплатница

Немате платежна картичка?
Доколку немате платежна картичка KupiMoment.mk ви нуди можност да платите и со уплатница.
Повеќе >>

Контакт

Контактирајте со нашиот тим за подршка. Ќе ни биде задоволство да одговориме на Вашите прашања. Повеќе >>

Видео спот

ПРЕПОРАЧАНИ