• User Name: Password:
- Алстромериа другарство и преданост
- Астер симбол на стрпливост
- Стрелиција радост, рај и симбол за 9 год
- Каранфил розе мајчина љубов,јануарски роденден, 1 год од свадба
- Каранфил црвенстраст,јануарски роденден,1 год од свадба
- Каранфил бел невиност,лојалност,чистина
- Хризантема перфекција,оптимизам,радост, ноемвриски роденден, 13 годишница
- Гербер радост
- Гладиола силен карактер,августовски роденден,40 годишнина
- Кала убавина,,здравје и просперитет
- Орхидеа љубов,ретка убавина,луксузност,сила
- Роза розева благодарност,восхит
- Роза црвена љубов,страст
- Роза бела невиност,чистина,љубов
- Роза жолта пријателство,радост
- Сончоглед светлина,долговечност,3 год.
- Лале елегантност,грациозност,11год.