• Е-адреса: Лозинка:

Упатство за регистрација на кориснички профил на KupiMoment.mkПочитувани корисници,
Преку креирање на ваш личен кориснички профил на нашиот портал KupiMoment.mk ќе можете да вршите нарачки на оригинални, уникатни подароци, но и да ја оценувате и коментирате целокупната понуда на производи достапни преку нашата интернет страница.

Процедурата за регистрирање и активирање на вашиот кориснички профил се одвива во неколку едноставни чекори и тоа:

Чекор 1

По отворање на почетната страна на нашиот портал, прво одберете ја опцијата „Зачлени се“ во крајниот десен простор од хоризонталното мени.

registracija 1

Чекор 2

Потоа, на страната за регистрација, задолжително внесете ги вашите лични податоци во соодветните полиња за име, презиме, е-адреса и лозинка (полето за ВИП код не е задолжително). Пред да преминете на следниот чекор, неопходно е да ја штиклирате опцијата дека се согласувате со општите услови за користење на услугите на порталот, кои можете да ги прочитате кликнувајќи на приложениот линк.

registracija 2

Чекор 3

На вашата електронска пошта ќе биде испратена електронска порака преку која ќе го потврдите активирањето на вашиот профил. Одкако ќе се најавите на вашата електронска пошта, кликнете на приложениот линк во пристигнатата електронска порака за да го активирате вашиот профил. (Доколку оваа порака ја немате во Inbox, погледнете и во Spam и Junk папките во вашата е-пошта).

registracija 3

Потврда: На крајот од целата процедура ќе бидете пренасочени кон страната за потврда на регистрацијата на вашиот кориснички профил на нашиот портал.

registracija 4