Добредојдовте на КупиМомент

…Динг донг…Се слуша глас: „имате пратка од КупиМомент“. Вратата се отвара и гледате прекрасен букет од црвени рози. Изненадени ја чувствувате насмевката на вашето лице…

МОМЕНТ кој го менува вашето секојдневие. Да изнудиш насмевка е тешка задача и голема одговорност, тоа е уметност и пасија која ние ја создаваме.
Токму затоа постои оваа приказна, впрочем тоа е нашиот поглед кон светот.
Добредојдовте во нашата приказна.И Вие сте дел од нашиот реален сон, заедно го создаваме брендот КУПИ…Во нашето секојдневие во ритам со брзина на светлина ги одминуваме моментите кои се бришат ако останат незабележани.
…она што може да го донесе моментот, не може ни цел живот…
Напишете ја својата приказна со сите моменти кои ве пратат, подарете внимание, љубов, посветеност, искреност…
Понекогаш е тешко да се изразат чувствата на вистински нчин, но еден прекрасен букет може да го направи тоа најдобро, затоа што цветот го говори јазикот на чувствата.Со КУПИМОМЕНТ имате можност да ги уловите и задржите сите моменти со најблиските, саканите и почитуваните во вашиот живот, а тоа е бесценето богатство.

Следете не, да растеме заедно со Вас. Дозволете ние да Ви помогнеме во изразувањето на Вашите чувства во сите пригоди кои Ви значат. За нас, да се подари насмевка, радост, восхит, наклонетост, почит, благодарност… љубов, е повеќе од чест.

Ние се гордееме со нашата улога да бидеме дел од Вашиот момент.

Нашиот тим

Приказ на вработени и нивни позиции

Име Презиме 1

Информации за позиција

Име Презиме 2

Информации за позиција

Име Презиме 3

Информации за позиција