Контактирајте нè

Доколку имате некакви прашања или коментари, Ве молиме пополнете ја дадената форма.

 • Дирекција:
  Купимомент ДОО
  П Фах 170
  1000 Скопје
  info@kupimoment.mk
 • Продажно место:
  TC Ramstore Maill
  Бул. Кирил и Методиј 13
  1000 Скопје
  ramstoreshop@kupimoment.mk
  02 3130 170; 075 360323TC
 • Продажно место:
  Capitol Mall & Residence
  Бул. Јане Сандански 71А
  1000 Скопје
  capitolshop@kupimoment.mk
  02 3176 900; 076350576

Полињата обележани со ѕвезда (*) се задолжителни.

Вашето име* :

Вашата е-mail адреса* :

Предмет на пораката* :

Вашата порака* :