Весели гербери

1000 ден

Out stock
SKU: f0671f59fd99
Боја (спецификации): варијабилна

Големина (димензии): 25x25

Продуктот го нема на залиха

Опис на продуктот

Живописен аранжман од три гербери во различни бои во дрвена корпа-ограда кој ќе го направи вашиот ден уште поубав и повесел.Бојата на герберите е во зависност од залихата во моментот.

Theme Settings