Весел аранжман

1000 ден

Out stock
SKU: f63e46040714
Боја (спецификации): разнобојно

Големина (димензии): 25x25

Продуктот го нема на залиха

Опис на продуктот

Аранжман од свежо цвеќе во неколку бои кои. 

* Зделата за аранжманоте варијабилна во зависност од она што го имаме на залиха.

Theme Settings