Гербер

280 ден

Out stock
SKU: 51e11b08d1c4
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 30*20

Продуктот го нема на залиха

Опис на продуктот

Еден гербер богато декориран со зеленило и украси.
Напомена: Бојата на герберот може да варира согласно сезоната.

Theme Settings