Изненадување

1600 ден

На залиха
SKU: 3dc924acc45d
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 20x20x30

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Симпатичен аранжман од пет црвени рози и каранфили комбинирани со ситноцветни видови.Изработен е во декоративен сад кој обезбедува свежина.

Theme Settings