Линдор метално срце мало

250 ден

Out stock
SKU: 6824
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 120/40

Продуктот го нема на залиха

Опис на продуктот

Метално срце со чоколадни бонбони 50 гр.

Theme Settings