Линдт бонбониера голд бела

900 ден

Out stock
SKU: 6825
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 120/40

Продуктот го нема на залиха

Опис на продуктот

Бонбониера со чоколадни бонбони 250 гр.

Theme Settings