Линдт корнет 500 гр.

700 ден

На залиха
SKU: 6831
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 120/40

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Кутија со чоколадни бонбони 500 гр

Theme Settings