Линдт тинс

350 ден

Out stock
SKU: 6836
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 120/40

Продуктот го нема на залиха

Опис на продуктот

Кутија со чоколадни бонбони 125 гр.Изборот на видот  е варијабилен во зависност од залихата.

Theme Settings