Македонска корпа

1130 ден

Out stock
SKU: 8c86cfceee8d
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 40x40

Продуктот го нема на залиха

Опис на продуктот

Корпа од сезонско овошје од македонското поднебје:калинка, дуња, тиква, јаболки, круши.

Theme Settings