Мини срце

1000 ден

На залиха
SKU: 6c2374e40d8d
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): /

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Мини срце со три рози и орхидеја.

Напомена: Бојата на розите и орхидејата е варијабилна.

Theme Settings