Принова (девојче)

2000 ден

На залиха
SKU: 17042419148b
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 40x40x40

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Симпатичен мал аранжман со кој се честита доаѓањето на малата принцеза или други честитки за деца. Компактно изработен од пет гербера,мини рози и неколку ситноцветни видови и зеленило.
Во цената не е вклучен балонот.

Theme Settings