101 роза во корпа

18500 ден

На залиха
SKU: 67b0d31c2ced
Боја (спецификации): варијабилна

Големина (димензии): 60 х 30

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Скалесто аранжирани 101 роза во корпа. Бојата е варијабилна

Theme Settings