101 роза

15000 ден

На залиха
SKU: b6a1a9762642
Боја (спецификации): бела

Големина (димензии): /

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Букет од 101 роза. Бојата може да биде варијабилна

Theme Settings