Новогодишна кутија 1

300 ден

Out stock
SKU: 8588
Боја (спецификации):

Големина (димензии): 24 х 20 х 7

Опис на продуктот

Новогодишна кутија за подароци со димензии 24 х 20 х 7 см

Продуктот го нема на залиха