Новогодишна кутија 2

300 ден

Out stock
SKU: 8592
Боја (спецификации):

Големина (димензии): 25 х 20 х 11

Опис на продуктот

Новогодишна кутија за подароци со димензии 25 х 20 х 11

Продуктот го нема на залиха