Упатство за регистрација на кориснички профил на KupiMoment.mk

Почитувани корисници,
Преку креирање на ваш личен кориснички профил на нашиот портал KupiMoment.mk ќе можете да вршите нарачки на оригинални, уникатни подароци, но и да ја оценувате и коментирате целокупната понуда на производи достапни преку нашата интернет страница.

Процедурата за регистрирање и активирање на вашиот кориснички профил се одвива во неколку едноставни чекори и тоа:

ЧЕКОР 1

По отворање на почетната страна на нашиот портал, прво одберете ја опцијата „Најава / Регистрација“ во крајниот десен простор од хоризонталното мени.

 

 

Внесете ја вашата е-пошта и вашата лоинка која би сакале да ја користите при најава.

 

 

По претискање на копчето “Регистрација”, Ви се испраќа mail на вашата електронска пошта.

 

Кликнете на текстот “Кликнете тука за верификација” со што ќе бидете пренасочени кој прозорецот за најава каде ќе можете да се најавите за прв пат.