Аранжман од орхидеи

1200 ден

Out stock
SKU: 3bc1e924057f
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): /

Продуктот го нема на залиха

Опис на продуктот

Три орхидеи со зеленило и во аранжман во вид на оградица. Во зависност од пристигнатото цвеќе бојата на орхидеите е варијабилна

Theme Settings