Букет од гербери

1900 ден

На залиха
SKU: 9ac70f73a89c
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 20*20

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Букет од нежни бои на гербери 
 

Theme Settings