Корпа Честитка

3500 ден

На залиха
SKU: 8d71b5021ae8
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 50x50x60

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Прекрасен аранжман во корпа комбиниран од неколку видови на цвеќе.Хармоничен спој на розеви нијанси,дваесетина цветови крин,рози и каранфили се одлично комбинирани со ситноцветни видови и зеленило.Овој аранжман може да се дава во секоја пригода,особено за љубители на микс од цветни видови. 

Theme Settings