Коцка љубов

1500 ден

Out stock
SKU: 477250993a5c
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 40/20

Продуктот го нема на залиха

Опис на продуктот

Цветен аранжман од црвени рози во стаклена здела,бојата е варијабилна.

Theme Settings