Мини кармин букет

1750 ден

На залиха
SKU: ee40efb6a0b8
Боја (спецификации): црвена

Големина (димензии): 20*20

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Букет од неколку  видови цвеќе: рози, гербери и ситно цветни видови

Theme Settings