Од Срце За Срце

2700 ден

На залиха
SKU: f296469d6485
Боја (спецификации):

Големина (димензии): 30x30x30

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Корпа со нежен аранжман од неколку рози во комбинација со една орхидеа и хризантеми. Бојата и орхидејата  е во зависност од залихата и цветната сезона. 

Theme Settings