Орхидеа во саксија

2400 ден

На залиха
SKU: d3d9962f7fc9
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 15x15x60

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Елегантна голема орхидеја во саксија,идеален подарок за секоја пригода особено вистинско уживање за љубителите на овој вид цвеќе.

Напомена: Бојата на орхидејата и саксијата е варијабилна.
Во цената е вклучена саксијата.

Theme Settings