Подарок Од Рози

8500 ден

На залиха
SKU: b0fac3f358a6
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 20x20x20

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Елегантен аранжман од седумдесетина  рози во облик на поклон.Овој несекојдневен аранжман е изработен на сунѓереста подлога во облик на коцка која обезбедува свежина.Сатенската машна ја надополнува убавината.

Theme Settings