Префинетост

2500 ден

На залиха
SKU: a21613ad5695
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 40x20x30

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Корпа од повеќе орхидеи комбинирани со зеленило и два елегантни антуриума, идеален подарок за секоја пригода.Особено вистинско уживање за љубителите на овој вид цвеќе. Бојата е варијабилна

Theme Settings