Розалија

1400 ден

Out stock
SKU: a604f5909b9f
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 30*30

Продуктот го нема на залиха

Опис на продуктот

Аранжман со декоративно срце, рози, алстромерија и зеленило.

Бојата е варијабилна.

Theme Settings