Розево Срце

2300 ден

На залиха
SKU: 92f805fc8882
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 40x40x40

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Аранжман изработен на подлога сунѓер во вид на срце. Прекрасен спој на колорит од десетина гербери и зелени хризантеми,искомбинирани со статице и зеленило идеално како одлична порака во многу пригоди.

Theme Settings