Само затоа што…

6200 ден

На залиха
SKU: 880728eb7018
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 30x30x60

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Букет од четириесетина црвени рози завиткани во декоративна хартија и машна од рафија. Идеален подарок за сите моменти.

Theme Settings