Сноп Од Рози

5500 ден

На залиха
SKU: 25a59924413b
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 30x30x60

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Прекрасен букет од триесетина рози комбинирани во зеленило.Бојата е варијабилна.

Theme Settings