Сочувство 5

6000 ден

На залиха
SKU: 79ce1c407b3e
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 100х40

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Погребален венец од разновидно свежо цвеќе со пречник 50 см.

Бојата е варијабилна.

Theme Settings