Сочувство 6

7000 ден

На залиха
SKU: be18eedae21f
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): Ф70

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Положен Аранжман од рози во комбинација со зеленило и ситноцветни видови.Изработен е на сунѓереста подлога  што обезбедува долготрајност,бојата варијабилна.

Theme Settings