Сочувство 8

10500 ден

На залиха
SKU: 49565ed82578
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): /

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Аранжман од кринови комбинирани со сезонски цветови со многу зеленило. Овој положен аранжман е изработен на сунгереста декоративна подлога која обезбедува долготрајност и свежина,бојата е варијабилна.

Theme Settings