Сочувство 9

5500 ден

На залиха
SKU: 1bb17bdb987d
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): F 100x30

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Аранжман во облик на солза изработен од свежо цвеќе.

Бојата е варијабилна.

Theme Settings