Срце

2500 ден

На залиха
SKU: b94c92fb5edd
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): /

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Срце од хризантеми во розе и циклама боја.

Напомена: Бојата на хризантемите е варијабилна согласно сезоната

Theme Settings