Те Сакам!

8500 ден

На залиха
SKU: 7017
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 40x30x20

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Прекрасен аранжман од педесетина рози, изработен на сунѓереста подлога во облик на срце.Идеален подарок за саканата личност.

Theme Settings