Убав ден

1500 ден

На залиха
SKU: 7023
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 30x30x20

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Аранжман од кринови и три рози централно поставени,комбинирани со зеленило во декоративна кутија.Едноставна но елегантна комбинација од два грациозни вида цветови,соодветно за подарок во секоја пригода. Бојата е варијабилна

Theme Settings