Цветна корпа

1500 ден

Out stock
SKU: a9727f426550
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 40*40

Продуктот го нема на залиха

Опис на продуктот

Цветна корпа со седум рози, хризантема, солидаго , гипсофила и папрат.

Theme Settings