Цветна кутија 1

2800 ден

На залиха
SKU: 937c8a155cba
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 20/30

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Цветна кутија со варијабилно свежо цвеќе. Бојата на кутијата и цвеќето е во зависност од залихата во продавницата.

Theme Settings