Цветна кутија 2

2500 ден

На залиха
SKU: a07383e6c06e
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 120/40

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Цветна кутија со варијабилно свежо цвеќе.Бојата на кутијата и цвеќето е во зависност од залихата.

Theme Settings