Цветна кутија 3

2000 ден

На залиха
SKU: 357a0e897383
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 120/40

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Цветна кутија со свежо цвеќе. Бојата и изборот на цвеќе е варијабилен во зависност од залихата.

Theme Settings