Цветна кутија 4

2400 ден

На залиха
SKU: 97b6312d29a2
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 120/40

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Цветна кутија со свежо цвеќе. Бојата и изборот на цвеќе е варијабилна во зависност од залихата.

Theme Settings