Цветна кутија 5

2400 ден

На залиха
SKU: c469aafd4232
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 120/40

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Цветна кутија со свежо цвеќе. Бојата и изборот на цвеќе е вартијабилно во зависност од залихата.

Theme Settings