цветна принова 1

1200 ден

Out stock
SKU: 005937cd2e2e
Боја (спецификации): бела

Големина (димензии): /

Продуктот го нема на залиха

Опис на продуктот

Аранжман од свежо цвеќе за честитање на принова,во комбинација со балон на стапче. Бојата на цвеќето е варијабилна.

Theme Settings